اطلاعیه دفتر شهبانو فرح پهلوی

 ۸ تیرماه، ۱۳۸۶-۲۹ ژوئن، ۲۰۰۷

 

شهبانو در یک گفتگوی جهانی:

شهبانو فرح پهلوی دعوت  کنفرانس «چالش آینده» را پذیرفتند و در کنفرانس بزرگی که تحت عنوان «رویارویی با آینده» در تاریخ ۳۰ ژوئن در شهر بوخوم آلمان بر پا می شود شرکت خواهند کرد.

 کنفرانس به ریاست مشترک اسقف بزرگ دزموند توتو برنده جایزه صلح نوبل ۱۹۸۴ از آفریقای جنوبی و شیمون پرز رئیس جمهوراسرائیل برنده جایزه صلح ۱۹۹۵ بر گزار خواهد شد و موضوع اصلی آن «حقوق زنان و کودکان» است.

 جلسات کنفرانس بصورت گفتگو و سئوال و جواب اداره می شود و شخصیت های سیاسی و فرهنگی معروفی مانند پطروس پطروس غالی دبیر کل سابق سازمان ملل، میخائیل گورباچف رهبر پیشین روسیه، لخ والنسا مرد سیاسی نهضت کارگری لهستان، بیگم آقاخان، جهان سادات همسرپرزیدنت سادات، حامد کارزای رئیس جمهوری افقانستان و رجب اردوغان نخست وزیر ترکیه شرکت دارند.

 شهبانو به اتفاق بیگم آقاخان و جهان سادات در میز گردی که بصورت پرسش و پاسخ برپا میشود و در آن مسئاله زنان و کودکان مطرح خواهد شد شرکت خواهند داشت بیش از ۴۰۰ خبرنگار و ۲۰۰۰ میهمان به کنفرانس به بوخوم خواهند رفت

 

BACK